KAKVA GODINA!

Trenuci za pamćenje: Najbolje od najboljeg iz 2022.

event 13.05.2023.

Teško je iz tako sadržajne godine izvući ono najbolje, ali to samo govori koliko je bila sjajna i prepuna sjajnih trenutaka.

Iako smo na polovici 2023., ne mogu ne prisjetiti se jedne od najuspješnijih godina otkako fotografiram – 2022. Tradicionalno radim preglede iz godine u godinu, ali ovaj put mi je trebalo malo vremena razabrati emocije, prisjetiti se svih divnih trenutaka i nadati da će ova biti barem približno tako sjajna. Uzmite u obzir da posao nije bio nimalo lagan jer sam isporučio više od 55.000 obrađenih fotki.

Uistinu sam nevjerojatno zahvalan da nakon svih ovih godina i dalje iz godine u godinu doživljavam ugodna iznenađenja, uživam u poslu, osjećam strast i sreću dok primim fotoaparat, a kasnije sjednem obrađivati sve te tisuće fotografija.

Pregršt divnih uspomena

Posebno sam zahvalan jer iz godine u godinu dobivam priznanja za svoj rad kroz zadovoljstvo mladenaca s kojima radim i koji me potom preporučuju drugima. Teško je dobiti bolju nagradu od takve za posao kojim se bavim.

Sve to me dovelo do toga da sam u prošloj godini odradio sam 44 vjenčanja i doživio neke “wow” trenutke. Nažalost, fizički nisam mogao objaviti svako koje sam odradio, ali ulovio sam vremena objaviti neka od njih.

Kao privatno okruženje u dvorištu kuće mladenaca Isidore i Luke, potpuno neuobičajeno vjenčanje Mirne i Kevina u Krašogradu, gdje su se spojile dvije kulture u jedno i kreirale atmosferu kakva se rijetko viđa.

Svjedočio sam odličnoj fešti na Ranchu Kurilovec nakon vjenčanja Ivone i Tomislava, koji se još jednom pokazao kao idealno mjesto za svadbe. Bilo je sjajno i u Clubhouse Golf sali na slavlju Ivane i Josipa, gdje je svećenik influencer “ukrao” show.

Teško je ne sjetiti se vjenčanja u Katranu, gdje je mladenka Eva ostala bez glasa koliko se zabavljala i oduševila sve, posebno mladoženju Leona. Jelena i Dominik su slavili na gruntu obitelji Dianežević i bilo je toliko dobro da sam isporučio 1475 obrađenih fotki!

Bernarda i Marko “zatresli” su Klub šumica i atmosferom spontano “zaljuljali” i moje bokove, što nije lako. No zato su me lako ponijele emocije na vjenčanju Monike i Brune u divnoj sali The Loft. Kao odličan izbor pokazao se Heart by Lido, u kojem su slavili Tajana i Domagoj.

Imanje Luna pokazalo se kao pobjednička formula na vjenčanju Ane i Antonija, a Laura i Tin imali su nezaboravan dan ovjekovječen s 1724 obrađene fotke, ponajviše njih na samom slavlju u Hotelu Zovko. Oduševio me i restoran Bon Appetit u Zagrebu, gdje su Iva i Matija imali otkačeno i rasplesano slavlje.

Stvaranje novih tradicija

Kao što vidite, bilo je pregršt toga, a ovdje sam izvukao sam djelić bogate zbirke iz 2022. Ali, to nije sve!

Moram se pohvaliti i da sam u prošloj godini pripremio radionicu fotografiranja vjenčanja, koja je zabilježila odličan uspjeh jer sam je rasprodao. Treću zaredom, da se malo pohvalim! Slobodno mogu reći da su te radionice tijekom zime također postale tradicija.

Upoznao sam mnoštvo novih ljudi, sjajnih ljudi i doživio trenutke koje ću, bez floskula, pamtiti cijeli život.

U galeriji ispod teksta su neki od, za mene, najupečatljivijih trenutaka. Pa da i vi osjetite djelić tog doživljaja koji sam i ja. Još jednom hvala svima koji su me angažirali i pomogli mi da zajedno kreiramo uspomene.

A oni koji bi to željeli u budućnosti, stojim im na raspolaganju putem Facebook stranice ili maila office@tolic-weddings.com.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.