IVONA & TOMISLAV

Ranch Kurilovec se još jednom pokazao kao top izbor za vjenčanje!

event 12.03.2023.

Još jednom se pokazalo koliko je organizacija vjenčanja bitna za savršen rezultat. Sala, cvijeće, glazba… Sve je bilo odlično!

Vjenčanja su sama po sebi posebna, a tako je bilo i ono predivnih mladenaca Ivone i Tomislava. Volim što u svom poslu stalno nailazim na nešto novo i izazovno, kao što volim i vidjeti mladence zadovoljnima kad im pokažem fotografije.

Ivona i Tomislav su bili više nego zadovoljni pa kako ne bih bio i ja. Oboje su gluhe osobe pa je dio vjenčanja održan uz pomoć znakovnog jezika, kojeg je svećenik znao! To me ugodno iznenadilo. Nije ovo prvo takvo vjenčanje koje sam fotografirao i svako do sada je došlo preko usmene preporuke (hvala divnim mladencima!) i moram vam reći da je svako od tih vjenčanja bilo prekrasno. Toliko emocija. Čudo jedno.

Ceremonija se održala u Crkvi bl. Alojzija Stepinca u Bestovju, a svećenik je polovicu nje održao na znakovnom jeziku. Tako nitko ništa nije propustio, a zahvaljujući interijeru crkve i ja sam uspio zabilježiti svaki bitan trenutak događaja koji će ovaj par zauvijek pamtiti.

Otok Pag ostavlja bez daha

Nažalost, vrijeme nas tog proljetnog dana nije najbolje poslužilo pa se na sjajnom Ranchu Kurilovec zabava nije mogla održati vani. Osim toga, sve je bilo savršeno, kao i uvijek. To ne pišem samo zato što sam odradio mnoge svadbe na tom mjestu već i svoju. To je stvarno top lokacija, ljudi se trude i sala uvijek bude wow.

Kao i cvijeće za koje se pobrinula Irma iz Little Bi Wedding. Stvarno je izvela čudo i mislim da su svi to primijetili. Kad već pišem pohvale, ne mogu ne spomenuti glazbu. Za nju se pobrinuo DJ Dario Loborec iz Leggero Events.

Angažirao sam ga za svoje vjenčanje i preporučio mladencima, a on je po tko zna koji put potvrdio kakav je majstor. Održavao je vrhunsku atmosferu, a mladenci su se raznim igrama i plesovima dodatno potrudili da sve bude cijelo vrijeme na razini i da se svi zabavljaju.

Nemojte misliti da sam zaboravio na session. Ovaj put nije bio prije vjenčanja kako to bude najčešće, već nakon vjenčanja na otoku Pagu. Bilo je zakon, a posebno mi je bilo zanimljivo promatrati koliko se Ivona i Tomislav stvarno vole. Vozio sam se s njima pa sam se u to imao prilike iznova uvjeriti.

Šteta mi je jedino što vrijeme nije bilo bolje, ali sve drugo sjajno uz ovo vjenčanje uspjelo je to ispraviti i fotografije su ispale top. Kada vidite veselu ekipu na krovu obiteljske kuće ili puno raznih dogodovština iz sale uz razne igre, kao i Pag koji je bio sjajna kulisa za session, jasno je da su brojni superlativi iz ovog teksta apsolutno opravdani.

Datum: 29.05.2022.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Župa bl. Alojzija Stepinca Bestovje – Rakitje – Novaki
Sala: Ranch Kurilovec
Vjenčanica: Alduk
Odijelo: Perrin
Šminka: Andrea Leko Make Up
Frizura: Gold
Cvijeće: Little Bi Wedding
Glazba: Leggero Events
Ostalo: prvi ples by Damir Horvatinčić

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.