Monika & Bruno

Emotivno. Prekrasno. Vjenčanje za pamćenje u sali The Loft

event 23.10.2022.

Kada se baš sve poklopi: odlični mladenci, odlični gosti, tako da je cijeli dan bio više nego odličan.

Iako je mladoženja Bruno mjesec-dva prije vjenčanja sanjao da je fotograf zaboravio doći na vjenčanje, ipak je ispalo da je fotograf došao na vjenčanje! Bila mi je to baš jedna jako smiješna situacija, a naravno da uvijek datume zapišem u kalendar, tako da i nema problema oko toga. Cijeli je dan počeo pripremama kod Brune. Tamo je bilo odlično i opušteno. Idealno za zagrijavanje. Potom su se svi uputili prema crkvi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji. Obzirom da su radovi kod crkve u tijeku i sve je jedno veliko gradilište, bilo je jako izazovno za fotkati, a da se ne vide cigle, crijep i ostali građevinski materijal. sama ceremonija vjenčanja dakle nije bila u glavnoj crkvi, nego u kapelici, a moram priznati da sam bio ugodno iznenađen jer je prostor dobar i jako zahvalan za fotkati,.

Ujedno su se Monika i Bruno taj da i prvi put vidjeli ispred crkve, tako da smo i izveli popularni first look. emocije su se osjetile u zraku u tim trenucima, a mislima da se to vidi super i kroz fotke. Sve se već nastavilo u spomenutoj crkvi, bilo je puno suza radosnica. Nakon toga je uslijedila zabava do sitnih jutarnjih sati.

Mladenci su za svoje vjenčanje odabrali prekrasnu salu The Loft u Zaprešiću. Za ne koji možda ne znaju, u pitanju je sala koja se nalazi u shopping centru West Gate. Ok, na prvu to ne zvuči baš nešto, ali ulazak u salu je zaseban, tako da ni ne morate okolo obilaziti dućane, a usluga, ambijent i sve su na vrhunskom nivou. Uz sve ove hvalospjeve moram i priznati da je meni kao fotografu to jedna od težih sali za fotkanje, tako da tu uvijek dodajem i više fotografske rasvjete nego inače. Party je bio vrhunski, DJ Alen Markez je rasplesao sve, apsolutno sve. Nije bilo odmora, a prvi ples je bio za pamćenje, Monika i Bruno imali su koreografiju na nekoliko pjesama i bilo je baš wow! Session smo radili naknadno u Zagorju, a kako je bilo možete pogledati u nastavku. Uživajte u galeriji!

Datum: 27.8.2022.
Lokacija: The Loft
Vjenčanica: Salon vjenčanica Nikolina
Odijelo: Moda Markulin
Šminka: Tea Nails
Frizura: Daria D’zen
Kviz: Quiz master Borna Jelić
Glazba: DJ Alen Markez

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.