Eva & Leon

Mladenka ostala bez glasa. Rezultat: Vjenčanje za pamćenje u Katranu

event 07.08.2022.

Eva i Leon vjenčali su se prošle godine, ali pravi party su odlučili napraviti naknadno. I bilo je ludo!

Bilo je ovo jedno posebno vjenčanje koje me oduševilo kao fotografa jer su Eva i Leon znali što i kako žele, a spremno su čekali godinu dana kako bi to i ostvarili. Naime, vjenčali su se prošle godine, ali nisu mogli imati proslavu kakvu su željeli zbog tad (znate već čega). Zato je party sada bio za pamćenje u krugu njihovih najdražih ljudi!

Maksimir je bio mjesto sessiona u kojem su mladenci pokazali originalan stil, a istovremeno i meni kao profesionalnom fotografu ostavili slobodu. Konačni rezultat ih je oduševio, a što reći nego da sam time oduševljen i ja!

Fotografiranje sessiona je odrađeno dan prije vjenčanja i u dva smo sata uhvatili mnogo spontanih fotografija, od onih umjetničkih do klasičnih. Ganjali smo dobro svjetlo za odlične fotke, ali i to je imalo svoju draž.

Eva i Leon vjenčali su se prošle godine, ali pravi party i fotkanje odlučili su napraviti sad kad ih ništa ne sprečava da naprave sve po svom. Session je bio u parku Maksimir.
Eva & Leon

Party se održao u prostoru Studio Katran i bilo je izrazito opušteno i zabavno. Okupilo se nešto više od stotinjak gostiju, hrana je bila ukusna i pomogla da rasplesana ekipa pod vodstvom DJ-a Marija Kovača ne ostane bez energije.

Mladenka Eva bila je posebna atrakcija jer je ostala bez glasa uoči svadbe i zato bi sve što je imala za reći pisala na blokić koji je nosila sa sobom.

A oko nje se uvijek nosila i švedska zastava, koja je simbol njene kviz-ekipe “Vitezovi švedskog stola” te je tradicija za svaku od svadbi njenih pripadnika. Također, poseban dojam ostavile su zahvalnice jer su djelo korisnika Udruge za sindrom Down-Zagreb.

Stvarno, uživam u ovakvim vjenčanjima, gdje sjajne fotografije dolaze same od sebe pa imam slatke brige koje odabrati. Pokušajte uživati u njima dok pregledavate galeriju ispod teksta kao što sam i ja uživao dok sam ih stvarao.

Datum: 22.6.2022.
Lokacija: Studio Katran, Zagreb
Vjenčanica: ASOS
Odijelo: Varteks
Šminka: Nina Pejnović
Frizura: antifriz, sama svoja majstorica
Zahvalnice: Udruga za sindrom Down-Zagreb
Cvijeće: Event More
Glazba: DJ Mario Kovač

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.