Jelena & Dominik

Koja divota! Vjenčanje prepuno emocija na gruntu Dianežević

event 14.08.2022.

Koliko sam uživao govori činjenica da sam mladencima isporučio 1475 obrađenih fotki. Vjenčanje za pet!

Mladenci Jelena i Dominik su najvažniji dan svojih dosadašnjih života odlučili napraviti na najposebniji i najoriginalniji način, a ja sam imao tu čast ovjekovječiti ga. Njihovo zadovoljstvo poslom koji sam obavio bila mi je najveća nagrada!

Ambijent koji se osjetio dok smo radili session, u crkvi i na zabavi rezultirao je s 1475 obrađenih fotki! Jednostavno je bilo prekrasno. Fotka. Fotka. Fotka. Materijal je dolazio sam od sebe.

Posebno kad se uhvate iskrene emocije, a njih nije nedostajalo u trenucima “first looka”, odnosno, kad je Dominik prvi put vidio Jelenu u vjenčanici. Potekle su suze radosnice, zatim osmijeh, zagrljaj i nježan poljubac. Za vječnost!

Turopoljski grunt Dianežević poslužio je za session, a Jelena i Dominik bili su sjajni
Jelena i Dominik

Naravno, sve je lakše i kad okruženje bude savršeno, a takvo je svakako bilo kad smo radili session na prekrasnoj lokaciji – Turopoljski grunt obitelji Dianežević. Sjajno se taj fotogeničan ambijent s mnogo zelenila uklopio u značaj dana. Također, mladenci su imali neke ideje kakve fotografije žele, a ja sam im pomogao realizirati ih.

Sudbonosno da mladenci su izrekli u velikogoričkoj crkvi Blaženi Alojzije Stepinac, a pritom je bilo još suza radosnica, ovaj put od najbližih članova obitelji i prijatelja mladenaca.

Kad su završile čestitke, “pali” zagrljaji i poljupci, krenulo je ono čemu su se mnogi najviše radovali – zabava. Zagrebački restoran Casablanca nije razočarao, a da atmosfera konstantno bude na slavljenička, brinuo je sjajni Anđeli Bend.

Bilo je opušteno i zabavno, za što su ponajviše odgovorni simpatični Jelena i Dominik. A ja sam im fotkama omogućio predivne uspomene na jednako predivan dan. Uživajte u galeriji u nastavku.

Datum: 3. 6. 2022.

Session: Turopoljski grunt obitelji Dianežević
Sala: restoran Casablanca, Zagreb
Vjenčanica: Salon vjenčanica Nikolina
Odijelo: Galileo
Šminka: Matea Mesić
Frizura: Matea Mesić
Cvijeće: ALAR Flowers
Glazba: Anđeli Bend

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.