Ana & Antonio

Pobjednička formula: Divni mladenci i Imanje Luna

event 25.01.2023.

Kad se sve poklopi savršeno kao tog 11. rujna prošle godine, onda konačni rezultat mora biti savršen.

Bilo je ovo jedno od onih vjenčanja koje am jedva čekao. Još kroz sastanak sam vidio da će biti odlično, posebno jer su mladenci bili dobro upoznati s mojim radom obzirom na neka prijašnja vjenčanja koja sam fotkao. Znam da često pišem o tome koliko volim svoj posao, ali jednostavno je tako i, na moju sreću, ponavlja se! Kao u slučaju vjenčanja Ane i Antonija. Crkva, bend, sala, party… Ne znam ni otkud početi pa ću po redu, tako je najbolje.

Same pripreme bile su kod mladoženje u Zagrebu i mladenke u Karlovcu, gdje su se svi poslije i okupili. Session s mladencima napravili smo u Starom gradu Dubovac. Bilo je odlično, Ana i Antonio su se opustili, a i vrijeme nas je poslužilo pa su fotke ispale odlične. Je da nismo imali previše vremena, ali smo ga iskoristili maksimalno.

Nakon sessiona je na red stigao najbitniji trenutak za mladence – vjenčanje! Oduševio sam se interijerom u Crkvi Presveto Srce Isusovo. Ima jako puno prostora, svjetlo u njoj je odlično i moram priznati da je to jedna od boljih crkvi u kojima sam fotkao, ako ne i najbolja. San snova za jednog fotografa.

Kakva atmosfera, fenomenalna svadba!

Po završetku ceremonije, iskoristio sam naravno priliku i fotografirao mladence sa širom i užom obitelji, kumovima, prijateljima. Njihovi izrazi lica ništa nisu skrivali, bili su vidno presretni stupanjem u bračne vode, ali i što je ono “najteže” završilo. Ostao je lakši dio, najzabavniji.

Imanje Luna su izabrali za prostor gdje će se zabavljati do kasno u noć i to je preblago rečeno s obzirom kako je party bio odličan. Ponajprije jer je bend L’Amour bio fenomenalan, rasturili su! Osjetila se kemija s gostima i to je rezultiralo zabavom i pol. Stvarno, energija koju imaju je čudesna, oduševio sam se. I nisam bio jedini. Ako je preporučen da se dnevno napravi 8.000 koraka, pa ovi dečki to sve prehodaj samo u prvom setu koliko skaču i kakvom energijom zrače. Čudo. Poznato je da obožavam fotkati na Imanju Luna, pa je tako bilo i ovoga puta, znam tamo što me očekuje i to znatno olakša predviđanje situacija. I hvala osoblju i svima što su uvijek susretljivi, posebno ako treba reagirati oko svjetla.

U takvoj “ludoj” atmosferi bilo je pregršt zanimljivosti i zato mi je posao bio još lakši i ugodniji. Na svakom koraku neka potencijalna fotka za pamćenje. Primjerice, kumu je bio rođendan pa su mu dali tortu, a mladenka Ana je kumi otpjevala pjesmu pa dala buket. Super trenuci, a kroz fotke smo dobili i uspomene za cijeli život.

Na kraju, nije moglo proći drugačije nego uz neizmjernu sreću mladenaca kad su dobili fotografije. Bez lažne skromnosti, znao sam da će fotke s ovog vjenčanja biti pun pogodak! Uživajte u njima, a Ana i Antonio, veliko hvala na ukazanom povjerenju!

Datum: 11.09.2022.
Lokacija: Karlovac/Zagreb
Crkva: Presveto Srce Isusovo (Karlovac)
Sala: Imanje Luna
Vjenčanica: Royal Bride
Odijelo: Perrin
Šminka: samostalno @medmakeupmylovetoni
Frizura: Blondy (Karlovac)
Cvijeće: Blooming Tales by Luna
Glazba: L’Amour band, pratnja Maroco Band

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.