Ivana & Josip

Svećenik influencer mladencima omogućio dan za pamćenje u Clubhouse Golfu

event 26.02.2023.

Pater Stjepan Ivan Horvat pripremio se na neuobičajen način za vjenčanje i razveseli sve goste, a posebno mladence.

Imam stotine vjenčanja iza sebe, ali ovo kojem sam svjedočio kad su u bračne vode ulazili Ivana i Josip zbog jednog detalja bilo je potpuno drugačije. Zato su neke od fotki toliko urnebesne!

Nakon ovog “clickbait” uvoda moram reći o čemu se radi. Pater Stjepan Ivan Horvat vodio je ceremoniju u zagrebačkoj Crkvi Uzašašća Gospodnjega u Sloboštini, a to ne bi bilo toliko zanimljivo da se ne radi o poznatom influenceru!

U medije je dospio nakon volontiranja na festivalu Ultra u Splitu, gdje je partijanerima dijelio vodu. Mlad, otkačen, upoznat s tehnologijama modernog doba, obraća se mladima i vjernicima svih godina starosti na njima razumljiv način. I zašto je to bitno, pitate se?

Zato jer je pater Horvat napravio nešto neuobičajeno prije samog vjenčanja. Zvao je osobe bliske mladencima, saznao zanimljive detalje o njima pa ih iskoristio u govoru, na njihovo ugodno iznenađenje. Svi su se smijali, bilo je urnebesno, moram priznati! Ovakvo drugačije iskustvo bilo je definitivno nešto što je oduševilo mladence i sve njihove goste, jer doslovno je bilo za pamćenje.

Ivana i Josip - vjenčanje
U crkvi je bilo jako veselo

Tako nešto bila je sjajna uvertira u ono što je slijedilo na zabavi kasnije u Clubhouse Golf sali. Riječ je o vrhunskom prostoru, savršenom za vjenčanja i veće zabave. Hrana je također bila vrhunska, a da bi svi bili na nogama kroz cijelu večer i noć pobrinuo se Sandro Majstorović sa svojim bendom.

Ovaj put nisam imao klasični session s mladencima, po njihovoj želji. Trajao je svega dvadesetak minuta ispred Clubhouse Golfa, na golf terenima, no zadovoljan sam onime što smo uspjeli napraviti tako ograničeni vremenom.

Mladenci su mi prije angažmana napomenuli i da žele lijepe fotografije, kao i crno-bijele za one bitne trenutke. Bila im je bitna spontanost, a posao su mi olakšali time što su uzeli dodatnu rasvjetu. Konačni rezultat bio je odličan, što su mi presretni mladenci i potvrdili kad su dobili fotke. Što se tiče spontanosti, to mi uvijek i je glavni cilj, da se kroz spontanost vide ljubav, pozitivna energija i općenito iskreni kadrovi.

Uživajte u fotkama kao što sam i ja uživao kreirajući ih, posebno tijekom tog nevjerojatno zabavnog dijela u crkvi.

Datum: 23.04.2022.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Župa Uzašašća Gospodnjega
Sala: Clubhouse Golf
Vjenčanica: šivanje po mjeri
Odijelo: IK Studio (Ivica Klarić)
Šminka: Marko Tolić
Frizura: Ivan Pervan
Cvijeće: Make it special studio
Glazba: Sandro Majstorović

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.