Iva & Matija

Otkačeno i rasplesano vjenčanje u restoranu s pogledom na Zagreb

event 09.01.2023.

Vjenčanja na kojima se ljudi zabavljaju kao što su se na ovom nemoguće je ne voljeti kao fotograf. Materijala je bilo gdje god bih se okrenuo.

Još jedno prekrasno vjenčanje je iza mene i vjerujem da će takve biti uspomene na njega svima koji su mu bili dijelom. Vjerujem da će u prisjećanju na njih pomoći i moje fotografije. Ako nikome, onda mladencima Ivi i Matiji jer dočekali su ih s oduševljenjem. A to je najbitnije.

Svidjelo mi se što su točno znali želje i imali određene ideje kako će izgledati zajedničko fotografiranje prije vjenčanja.

Izabrali su uvijek zahvalni Meštrovićev paviljon, gdje su pozirali s kumovima, a mladenka je željela i posebne fotografije s majkom. Nismo imali puno vremena, ali u tih oko pola sata smo i uspjeli uloviti sve što nam je trebalo.

Vjenčanje je bilo u crkvi Sv. Marka Križevčanina, a poslije smo obavili session obzirom da je lokacija bila na putu prema sali tj. restoranu Bon Appetit. Tamo je bilo odlično jer je svatko od gostiju dobio i prskalice, tako da su ih dočekali s prskalicama, a meni je to omogućilo super kadrove. To su posebne fotografije i uživao sam raditi ih.

Iva&Matija - vjenčanje Zagreb
Mladenci Iva&Matija dočekani su uz prskalice

Ceremonija u crkvi bila je ugodna i romantična, a posao mi je olakšala sama njena unutrašnjost jer iako nije prevelika, lako se kretati kroz nju bez da budeš upadljiv. No, ono najopuštenije je bilo naravno u sali.

Oko stotinu gostiju odlično se zabavljalo uz ritmove koje je pružao DJ Go Cut, odličan profesionalac s osjećajem za atmosferu. Konstantno ju je održavao na najvišoj razini interakcijom i točno pogođenom glazbom u pravom trenutku. To je samo dokaz koliko DJ ili bend mogu biti presudni za sjajnu zabavu.

Naravno, zbog toga nisam imao problema napraviti ono najbitnije – okinuti spontane i prirodne fotke, koje su mladencima bile jako bitne. Što mi je razumljivo i uvijek u svom radu volim ponuditi baš to.

Iako su mi mladenci prije vjenčanja rekli da su ukočeni, možete sami po fotografijama vidjeti da to uopće nije tako. Čestitam im još jednom!

Datum: 11.06.2022.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Sv. Marka Križevčanina
Sala: Bon Appetit
Vjenčanica: I Do Weddings
Odijelo: LB Tuxedo
Šminka: prijateljica
Frizura: Teuta
Cvijeće: Kristina Bertić cvjetni dizajn
Glazba: DJ Go Cut
Ostalo: Glavni kuhar – Ivan Ruk

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.