Laura & Tin

Vjenčanje u Zagrebu uvijek je super izbor, posebno ljeti

event 09.02.2023.

Kada mladencima isporučim 1724 obrađene fotke, onda zaista ne trebam trošiti puno riječi. Bilo je fenomenalno.

Kako i sam naslov kaže, Zagreb i vjenčanja ljeti uvijek su super izbor. Posebno kada se rade sessioni, centar grada pun je turista, dominiraju lijepe boje i mogu se naći zanimljivi svjetlosni uvjeti. Unatoč brojnim turistima, uvijek se bez problema mogu fotografirati samo mladenci, da ne bude još i 100 drugih ljudi na fotkama uz njih.

Tako je bilo s Laurom i Tinom, oni su se odlučili za session nakon vjenčanja i bilo je fantastično! Jako zabavno, opušteno, baš onako kako i treba biti. Cijeloj je priči naravno pomogao i snimatelj Matej Čehovski koji je snimio genijalan video.

Cijeli dan vjenčanja počeo je s pripremama kod mladenaca. Prvo am bio kod Tina, pa kod Laure,a onda je naravno uslijedilo okupljanje i još veće veselje nego koje je bilo do tada. Cijeli je dan vladala odlična atmosfera, upravo onakva kakva se i očekuje od vjenčanja.

Ključan trenutak dana dogodio se u crkvi Sv. Pavla, tamo su mladenci izrekli sudbonosno ”da’. Bilo je jako emotivno, što se i može vidjeti kroz neke fotografije, tako da nije nedostajalo ni suza radosnica. Poslije se zabava nastavila u hotelu Zovko.

Samo bih tu dodao da je kod vjenčanja uvijek važno imati prave ljude, one koji znaju što rade i koji će istu sekundu reagirati prema mladencima i pomoći, a upravo takva je Maja iz hotela, sve pohvale.

Od ulaska mladenaca i prvih taktova benda Legende, znalo se da će ovo biti noć za pamćenje i tako je i bilo. Bilo je baš jako zabavno, većina gostiju nije stala s plesanjem, a to je naravno meni sve znatno olakšalo.

Mislim što uopće reći za kraj? isporučio sam 1724 obrađenih fotografija! Mislim da to govori više od svega. Zato veliko hvala mladencima Lauri i Tinu što su mi ukazali povjerenje da njihov ovako važan dan zabilježim kroz fotografije.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.