Mirna & Kevin

U Krašogradu se održalo vjenčanje s atmosferom kakva se rijetko viđa

event 03.10.2022.

Spoj nekoliko različitih kultura i običaja dao mi je priliku uhvatiti sjajne trenutke, koji se teško zaboravljaju.

Kao fotograf za vjenčanja prošao sam mnogo, ali ono što su na hrvatsko-francuskom vjenčanju priredili Mirna i Kevin uistinu ću pamtiti cijeli život. Bilo je otkačeno, urnebesno i drugačije, no to mi je samo olakšalo posao jer mladenci su željeli što više prirodnih trenutaka, a njih nije nedostajalo.

U “moru” fotki bilo je teško izabrati najbolje, ali pomoglo mi je iskustvo pa su na kraju i Mirna i Kevin bili presretni onime što su vidjeli. Opušteno. I to je to. Zar treba išta više od toga?

Ekopark Krašograd bio je lokacija koju su mladenci izabrali za sve, od sessiona, preko ceremonije i zabave. Iako vrijeme prije vjenčanja nije bilo bajno jer je kiša padala, na samom danu vjenčanja je sve ispalo super. Kiša nije padala, bilo je tmurno i oblačno, ali ključno je to što nije ništa padalo jer kada imate ovako dobro raspoloženu ekipu, materijal dolazi sam od sebe. Toliko prekrasnih i nasmijanih lica. Milina. Sve su se emocije tijekom ceremonije vjenčanja samo pojačale, nije nedostajalo suza radosnica.

Vjenčanje, Mirna Rozić i Kevin Kalombo Mbuyi - Ekopark Krašograd
Tradicionalna odjeća Konga, bogatstvo boja

Za što bolji ugođaj tijekom ceremonije se pobrinuo bend Bez kompromisa. Sva se ta pozitivna energija potom preselila u salu, gdje je počeo istinski party. Mislim da Krašograd ne pamti ovakav ulazak u salu i party koji je uslijedio. Kažem to zato jer je doslovno cijelo osoblje uzelo mobitele u ruke i krenulo snimati.

Prijatelj mladenaca MC Randy Kabasele otpjevao je pjesmu za prvi ples, a potom je “kormilo” preuzeo DJ Randy Bitsi.

Doslovno svi su plesali, a repertoar je bio takav da je polovica pjesama bilo domaćih, polovica stranih. Tako su svi gosti došli na svoje jer otprilike polovica ih nije bilo iz Hrvatske.

Zanimljivo je bilo i tijekom darivanja jer kako Kevin vuče korijene iz Konga, tamošnji običaj je donijeti novac, zalijepiti ga mladoženji na čelo, a on ga potom pospremi u džep. Također, nakon ponoći i torte, mladenci su se presvukli u tradicionalnu odjeću Konga te je nastavljen party do dugo u noć. A moje će im fotografije bit uspomena za cijeli život. Hvala mladencima što su mene odabrali i što sam mogao svojim fotićem sve zabilježiti.

Lokacija: Ekopark Krašograd
Salon vjenčanica: Noir
Odijelo: Jura
Šminka: Martina Nikić
Frizura: Blondi
Cvijeće: Pollak Flowers
Glazba: DJ Randy Bitsi, bend Bez kompromisa
Rasvjeta: Studio FM
Datum: 1.9.2022.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.