Bernarda & Marko

Šumica sva se trese…

event 08.09.2022.

Sala za vjenčanje bila je savršena, hrana je bila savršena, sunčan dan bio je savršen, session je bio savršen i mladenci su bili savršeni.

Bernarda i Marko podsjetili su me zašto toliko volim posao fotografiranja vjenčanja! Sve je bilo sjajno, ekipa rasplesana (posebno su emotivne bile dalmatinske pjesme), mladenci prepuni pozitivnih emocija koje nisu skrivali… Baš tip top!

Odličan je bio i Klub Šumica, čija je sala idealna za atmosferu koja se odvijala unutra. Da sam profesionalni kritičar vjenčanja, ne bih našao zamjerku ni za što. I hrana je bila sjajna. Kada se sve zbroji i oduzme, stvarno sam na raspolaganju imao super uvjete za radom i onda je preostao samo taj lakši dio – samo fotografiranje. Zato mi je drago što su mladenci bili toliko zadovoljni fotografijama koje sam im isporučio.

Vjenčanje, Zagreb - Bernarda i Marko
Bernarda & Marko

Ali, nije teško biti na vrhunskoj razini kad su oni i sve oko njih bili izvrsni. Lokacija za session je također bila pun pogodak. Blizu Zagreba, priroda, šuma, sunčan dan, Bernarda i Marko. Poklopilo se baš sve.

Već se u zagrebačkoj crkvi sv. Blaža vidjelo da su emocije na vrhuncu jer je čak i mladoženja zaplakao od sreće. Sve se to moralo “izbaciti” van kasnije tijekom zabave kojom je dirigirao DJ i uistinu jest, zbog čega mi nije bilo teško okinuti mnoštvo spontanih, energičnih i zabavnih fotki.

Dodatna rasvjeta svakako mi je pomogla da podignem kvalitetu fotografija bez dodatne muke. Vjenčanje za pet i mladencima još jednom želim sve najbolje u bračnim vodama i hvala im što su mene odabrali za njihov najvažniji dan u životu!

Crkva: Sv. Blaža, Zagreb
Sala: Klub Šumica, Sesvete
Vjenčanica: eNVy room
Odijelo: Galileo
Šminka: The Artis
Frizura: The Artis
Cvijeće: Eventastic
Glazba: SymartDJ (Martin Sić)
Datum: 7.5.2022.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.