LEA & DENIS

Vjenčanje iz snova uz spektakularan vatromet u Vili Bilogore

event 12.10.2023.

Iznenađenje koje je uslijedilo kod rezanja torte zaokružilo je perfektan ambijent i atmosferu.

Za kraj ljeta imao sam čast fotografirati vjenčanje predivnih mladenaca Lee i Denisa, u ambijentu koji ostavlja bez daha jer iza njega stoji priroda. Vjenčanje je bilo u Slatini, a pratilo nas je i odlično vrijeme.

Odrazilo se to i na moje fotografije, zato jer ih nije nedostajala. Da budem precizan, obrađene su 1742 fotke! Uz mene je bo i kolega Delimir Hrestak, tako da nije bilo pauze nijednu sekundu.

A svi smo imali sreće što je jedan takav bio na dan vjenčanja pa se sve automatski moglo obaviti bez ikakvih prepreka. Pripreme kod kuće su bile odlične, posebno kod Lee, gdje je bilo opušteno i zabavno. Super je pozirala i sve pripremila.

Crkva sv. Josipa u Slatini me također oduševila jer podsjeća na engleski dizajn zbog boja, tornja i prostranosti interijera. Okružena je zelenilom i baš se dojmljivo ističe u krajoliku. Mogao bih satima fotografirati samo nju i sve oko nje. Očito je takav dojam bio na mladencima i uzvanicima jer su fotke iz crkve ispale super! Ono najvažnije za crkvu je činjenica da je unutra dobro svjetlo, što je ključna stavka za fotografiranje i svećenik je jako susretljiv.

Nakon vjenčanja u crkvi se sve preselilo dalje u salu. Vila Bilogore se nalazi u mjestu Mala Dapčevica i može konkurirati onim glavnima u Zagrebu i okolici. Nalazi se usred šume, praktički usred ničega. Voziš se i ne čini se kao da nešto slijedi, a onda se ugodno iznenadiš kad vidiš što je ispred tebe. Tamo smo i odvojili oko pola sata za session, a bilo je to sasvim dovoljno da ulovimo sve što nam je trebalo od materijala.

Okružena prirodom, zelenilom i još na tako prekrasan dan, Vila Bilogore ponudila je dodatni plus cijelom događaju. A zaokružili su ga fenomenalna hrana te posebno Slavonia Band i makedonska Grupa Maestro. Bili su top! Super je što su mladenci odlučili angažirati i mog drugog fotografa, tako da dok sam ja npr. fotografirao njih na sessionu, kolega je mogao loviti spontane kadrove vani u tom predivnom ambijentu.

Cijelu se noć plesalo, atmosfera je konstantno bila na vrhunskoj razini, a prava erupcija oduševljenja uslijedila je oko ponoći kod rezanja torte jer mladenci su pripremili iznenađenje – vatromet! Taj spektakl je trajao nekoliko minuta i bio je popraćen pljeskom i pjesmom.

Stvarno ne pretjerujem kad kažem da sam bio prezadovoljan prilikom fotografirati ovakvo vjenčanje. Bacite oko na galeriju i prosudite sami jesam li u pravu kad kažem da je sve bilo wow!

Datum: 16.9.2023.
Lokacija: Slatina
Sala: Vila Bilogore
Snimatelj: Amarie
Vjenčanica: Matija Vuica
Odijelo: Fidelio Tailor
Šminka: Stefani Semak
Frizura: Flavije
Cvijeće: Ms. Lollipop
Glazba: Slavonia Band, Grupa Maestro
Rasvjeta: Prolight

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.