DORIS & FILIP

Corberon Woods bio je savršen odabir za dnevno vjenčanje

event 18.09.2023.

Moram priznati da mi se jako sviđa ideja dnevnog vjenčanja, posebno kad je ovako divan ljetni dan.

Mladenci Doris i Filip kroz svoje su vjenčanje izveli nešto što u Hrvatskoj još nije toliko često, ali postaje popularno i jako mi se sviđa. Održali su dnevno vjenčanje i tako nešto uistinu nudi jedan dašak različitosti u odnosu na ceremonije kakve znamo na ovim prostorima.

Fotografiranje nije zbog toga patilo, niti sam se morao posebno prilagođavati, no sami ambijent mi se baš jako svidio. Kao i cijela ta ideja dnevnog vjenčanja, moram priznati! Naravno, dodatno me razveselilo što su se i fotke jako svidjele mladencima, a to je zapravo u ovoj mojoj priči najbitnije.

Za sve koje zanima, dnevno vjenčanje nije previše različito od klasičnog, samo se odvija većinom preko dana, logično. Srećom, dan je bio predivan, pravi ljetni. Session smo odradili dan prije u Dotrščini i vrijeme nas je također pomazilo, ako zanemarimo komarce koji su se brojali u milijunima. Bilo je jako dobro, mladenci su spremno prihvatili to fotkanje i bili jako prirodni, opušteni i raspoloženi. Kada ćete gledati galeriju, posebno obratite pozornost na first look na sessionu i psa koji je odlučio izdominirati.

Već tad sam znao da će i dan vjenčanja biti odličan. Nisam se prevario. Sama bračna ceremonija održala se uz matičara, ali on je došao u Wedding Resort Corberon, gdje se kasnije i nastavilo dnevno veselje – na otvorenom!

Mladenci su imali želju da uhvatim trenutak kad kažu sudbonosno da i poljube se tako da u pozadini budu gosti. Time se uhvatila i emocija svih tih ljudi, stvarno odlična fotka. I nakon toga nije trebalo putovati nigdje, Corberon je bio mjesto nastavka proslave velikog dana za Doris i Filipa.

Prvi ples je bio nevjerojatno dobar. Nisam neki plesač pa me posebno oduševilo kako su njih dvoje to obavili, vidi se da imaju ritma i smisla. U čemu je pomogao uvijek sjajni Showtime Band. Energija koju imaju članovi mora se doživjeti i zato nije čudo da su svi prisutni toliko vremena proveli na podiju i zabavljali se. Svi u bendu znaju pjevati pa teško da ćete pronaći neku pjesmu ili žanr, a da oni ne znaju izvesti na vrhunskoj razini.

Moram pohvaliti i sami Corberon, kao i hranu koja je bila na svadbi. Jednostavno, ništa se nije prepustilo slučaju. Doris i Filip imali su dan za pamćenje, a kroz moje fotke uvijek će mu se moći vraćati s osmijehom na licu. Uostalom, 1464 obrađene fotke dovoljno govore o tome kako je bilo.

Datum: 13.8.2023.
Lokacija: Zagreb
Sala: Wedding Resort Corberon
Vjenčanica: Vjenčanice Ljubav
Odijelo: Peek&Cloppenburg
Šminka: Beauty By Nera
Frizura: Studio Harite
Cvijeće: Samonikla
Glazba: Showtime Band
Rasvjeta: Smash

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.