ISKRA & BORIS

Ta divna, ljubavna, splitska noć u restoranu Gusar!

event 07.08.2023.

Čarobni Split je prenio svoju atmosferu i energiju na mladence , tako da je vjenčanje ispalo savršeno!

Nakon Krka i Zadra, uslijedio je Split! Vjenčanje za koje se može bez ikakve zadrške reći da je bilo za pamćenje. Utjecala je i mediteranska klima, ljeto, ali i ta čarolija koju Split kao grad baca na sve koji se nađu u njemu. Sve opušteno. Zakon.

Idealno za uploviti u bračne vode i staviti krunu na ljubavnu priču. Iskra i Boris učinili su upravo to. Odlično je što im se sve poklopilo kako je trebalo. Za mene, najbitnije da je vrijeme bilo sjajno jer su fotke ispale super, što su mi potvrdili i zadovoljni mladenci kad sam ih poslao. baš sam ih i ja s guštom nanovo pregledavao.

Osjećao sam da će biti tako već tijekom priprema u Hotelu Amphora, gdje smo napravili i “first look”. Bilo je kratko, ali odlično. Oboje su bili opušteni, spremni na razne ideje i u takvom raspoloženju užitak je raditi. Kao što sam rekao, osjećao sam da će “to biti to” već tijekom tih priprema.

Mladenci i Poljud. Prekrasno.

Sustipan je bio sljedeća adresa. Nije bez razloga riječ o jednoj od najpopularnijih lokacija u Splitu. Iako svjetlo nije bilo idealno, izvukli smo maksimum iz tog sessiona. Vremenski i nije trajalo predugo jer je ubrzo slijedila crkva, ali je zato svaka ta sekunda bila baš pametno iskorištena.

Vjenčanje je bilo u crkvi Svetog Ante na Poljudu, a poslije toga smo obavili i još jedan dio sessiona, otišli smo u obližnji maslinik. Svjetlo je bilo ovaj put odlično, a posebni plus je što se vidi i stadion u pozadini pa sve dobiva nešto pojačani dojam. Kolega i ja smo tu dali sve od sebe u kombinaciji igranja sa svjetlom, a u jednom sam se trenutku malo popeo na ogradu da pofotkam iz ptičje perspektive, a kad silaska – propadanje. Nitko od nas nije ni vidio tu neku rupu od masline, tako da sam jednom nogom propao u zemlju, ali je sve dobro i prošlo, bez posljedica.

Emocije su proradile tijekom same ceremonije u crkvi. Nakon tog vrtloga pozitivnih osjećaja i čestitki sa svih strana, došlo je vrijeme za ono čemu se u pravilu vesele svi, gosti i mladenci. Pogađate, to je odlazak u salu. Oni koji su već bili u njoj, a radi se o restoranu Gusar, bili su sigurno uzbuđeniji od ostalih.

Teško mi je riječima opisati o koliko vrhunskom prostoru se radi. Fotke će u tom smislu ispričati bolju priču. Mogu vam samo reći da je party bio vrhunski, jedan od boljih u zadnje vrijeme. Osvjetljenje je bilo savršeno, energija brutalna i prenijela se na goste. Stvarno, party kao iz filmova!

Pomogao je i bend zanimljivog imena – Grupa Centrifuga. Baš je sve bilo top, top. Možete i sami osjetiti oduševljenje dok se prisjećam i pišem o tome, a vjerujem da ćete se u to uvjeriti kroz galeriju u nastavku.

Ali, stvarno, najbolju priču o silnoj energiji, zabavi i sali ispričat će fotke. Zato, uživajte u galeriji, nadam se da sam kroz nju prenio barem djelić te energije, zabave i raspoloženja koje je vladalo u Splitu.

Datum: 9.6.2023.
Lokacija: Split
Crkva: Sv. Ante (Poljud)
Sala: Restoran Gusar
Vjenčanica: Sandra Haddad
Šminka: Ana Benzon
Frizura: D-Art Studio
Cvijeće: Mini Factory
Glazba: Grupa Centrifuga
Kolači: Stari Brend
Zahvalnice: Lavanda Budrovka

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.