MAGDALENA & ANDREJ

Vjenčanje na Krku kao iz bajke, još će se dugo pamtiti

event 28.05.2023.

Mladenci su morali dvaput izlaziti iz katedrale jer su se uzvanici zanijeli i napravili gust oblak dima, što je ispalo kao dodatno veselje i uvertira u slavlje kroz cijelu noć.

Magdalena i Andrej poslali su upit ako sam zainteresiran fotografirati njihovo vjenčanje na Krku i bilo je to jedno odlično iskustvo zbog kojeg je vrijedilo malo otići iz Zagreba. Naravno da jesam! Još i more. Vrhunski. Posebno jer sam imao prilike fotkati na novim lokacijama. Iako je krenulo malo neobično, naime, kumi je bila pukla vjenčanica, ali sva sreća da su bili tu stariji i iskusniji, tako da su igla i konac riješili situaciju. I session je mogao početi!

Prošli smo nekoliko lokacija po gradu i u tih oko sat vremena se i trudili dobiti što veću raznolikost. S mladencima to i nije bilo teško, njihova pozitivna energija vidjela se na svakom koraku, meni je samo trebalo da ih malo usmjerim, a sve ostalo vidi se na fotkama kako je ispalo. A mislim da je ispalo super i da smo se super zabavili. Svemu su dodatno pomogli opušteni kumovi i njihove pratnje.

Mladenci su bili presretni fotografijama koje su dobili u ruke. Naravno da sam onda i ja sretan! Svi koji me pratite, već ste sigurno navikli na to da kad je klijent zadovoljan, moj posao je postigao cilj.

Nekako sam osjećao da hoće čim sam vidio predivnu crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije, odnosno, “u narodu” poznatiju kao Krčku katedralu. Interijer ostavlja bez daha, ali u njemu vrijede i jasna pravila ponašanja, s kojima su svi bili upoznati pa nije bilo nikakvih problema.

Kao fotografu, svjetlo, idealan prostor i kompletni dekor katedrale ispali su kao šlag na tortu. A nisam tad ni znao da ću imati prilike dvaput svjedočiti izlasku novopečenih mladenaca iz nje pred razdragane uzvanike.

Toliko razdragane da su dimnim bakljama pred ulazom napravili toliko dima da su se Magdalena i Andrej morali vratiti unutra i čekati da se raziđe. Bio je to pametan izbor, jer ti mirisi iz vjenčanice ne bi izašli nikada. Svi su se smijali toj situaciji i tom prilikom uhvatio sam dosta spontanih fotki.

U drugom izlasku bilo je svečanije, s već osjetnijom euforijom. Jasno, svi su čekali proslaviti u Hotelu Malin, gdje je sve bilo tip-top. Vrhunska hrana, vrhunski prostor, raspoloženi gosti i zabavni Night Express.

Oni su kroz cijelu noć držali ljude na nogama i vidjelo se da itekako znaju kako održavati atmosferu na razini. Time i moj posao učiniti boljim jer na podiju znaju nastati trenuci za pamćenje.

Potvrdilo se da gdje ima dima, ima i vatre. Uvjerite se u to kroz galeriju vjenčanja Magdalene i Andreja.

Datum: 29.4.2023.
Lokacija: Krk
Crkva: katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije
Sala: Hotel Malin
Vjenčanica: Vjenčanice Biba
Odijelo: Martin Arbanas
Cvijeće: Gabiflores
Glazba: Night Express, pratnja: Trio Dar-Mar

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.