ISIDORA & LUKA

Vjenčanje u dvorištu kuće? O, da!

event 24.03.2023.

Mladenci su se oko kompletne organizacije pobrinuli sami i bila je milina vidjeti kako su sve to izveli.

Isidora i Luka vjenčali su se na prekrasan ljetni dan, koji ću pamtiti jer je mnogo toga bilo nekonvencionalno pa samim time za mene i izazovno. Zato sam toliko zadovoljan konačnim rezultatom, posebno što se tiče sessiona.

Bio je baš fora i mislim da se to jako dobro može vidjeti na fotkama. Uostalom, mladenci su bili prezadovoljni jer sam ispunio njihova očekivanja. A tako nešto nikad nije lako, posebno kad su ona visoka. Sreća pa volim takve situacije!

Kad kažem da je mnogo toga bilo nekonvencionalno, mislim na vjenčanje koje nije bilo vezano uz ceremoniju u crkvi, a i sama proslava održana je u dvorištu njihove kuće u blizini Zagreba. Milina kako su sve to organizirali i uredili. Stvarno prekrasno! Sama ceremonija vjenčanja bila je u centru Zagreba u Starogradskoj vijećnici.

Gostiju je bilo manje nego na tradicionalnijim vjenčanjima jer su Isidora i Luka željeli slavlje isključivo za najuži krug ljudi, najbližu obitelj i prijatelje. Zato je atmosfera bila toliko iskrena i vrhunska, moglo se točno osjetiti da se svi prisutni jako dobro zabavljaju.

Spomenuo sam da mi je session bio fora. Vrijeme nas je poslužilo, bilo je idealno. Mladenci su bili iznimno raspoloženi i spremno pozirali ispred objektiva, a i okruženje je bilo krasno. Više ni sam ne znam koliko sam puta do sada radio sessione u centru Zagreba, ali još uvijek je svaki do tih sessiona jedinstvena priča za sebe i nikada mi ne ponestane inspiracije. Zavirite u galeriju i uvjerite se sami.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.