Red smijeha, red suza

Trenuci za pamćenje iz 2023.

event 04.02.2024.

Emocije, sreća, veselje, suze radosnice, kung-fu potezi… Sve to čini vjenčanja!

Nedavno sam objavio pregled nekih od meni najdražih fotografija mladenaca iz prošle godine. Međutim, kako sam pregledao više od 70.000 obrađenih fotografija, tako sam uz one meni najdraže s mladencima birao i one najdraže općenito s gostima, od nekih smiješnih situacija, reda smijeha i reda suza, do nekih trenutaka gdje je bilo zanimljivo svjetlo.

Fotografiranje vjenčanja stvarno je predivno. Svako malo si i mislim koju imam privilegiju da ih mogu fotografirati, jer nema lakšeg posla od toga kada ste okruženi pozitivnim ljudima i vrhunskom atmosferom.

Uvijek na vjenčanjima jako puno fotogeničnih osoba, tako da uvijek ima i jako puno prostora za snimanjem zanimljivih kadrova. I iz mora svih tih fotki ovaj izbor ne mora nužno biti najbolji za takve razne situacije, jer vjerujte mi da je bilo jako naporno listati fotke s 54 vjenčanja. Međutim, vjerujem da je i ovaj izbor sasvim dobar, pa vas prepuštam da u nastavku pogledate galeriju.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.