MARTINA & LUKA

Party vjenčanje u La Grmi uz burek i jogurt? Može!

event 30.08.2023.

Oduševila me atmosfera proslave ovog vjenčanje, a posebno dio koji se dogodio odmah nakon ponoći s neuobičajenom kulinarskom ponudom.

Koncept svadbe Martine i Luke nije bio standardan, što su i željeli, a ja sam se prilagodio i napravio najbolji mogući posao. Mladenci su to prepoznali i iskazali zadovoljstvo kad su vidjeli fotografije. Koliko god puta se to dogodilo, svaki put mi je jednaka nagrada! Zato to i ističem u svakom tekstu.

Zašto vjenčanje nije bilo standardno? Već pri dogovoru naglasili su mi da žele upravo to, da žele spontane fotografije, da ne žele fotkanje spremanja za vjenčanje, bacanja podvezica, buketa i službenog darivanja. Nije uobičajeno, ali tu sam kako bih ovjekovječio na najbolji način jedan od najvažnijih dana u životima mladenaca. Veseli me što su ovakvi zahtjevi sve češći, vjenčanja su sve opuštenija.

Gornji grad ponovno se pokazao kao dobra lokacija za session, a i opušteni i za poziranje spremni Martina i Luka svakako su dodatno pomogli da fotke ispadnu još bolje. Jedino vrijeme nije bilo baš najidealnije, ali svjetla je ipak bilo dovoljno.

Kao i uvijek, najsvečaniji i posebnim emocijama nabijeni trenutak bila je ceremonija u crkvi. Održalo se u onoj na Svetom Duhu – Sv. Antona Padovanskog. Ambijent u njoj je idealan, nudi toplinu i priliku napraviti nešto za pamćenje.

Nabijene emocije morale su se nakon sudbonosnog “da” negdje isprazniti i za tu je priliku izabrana La Grma. Mladenci su željeli laganiji početak, na otvorenom. Prognoza i dalje nije bila najbolja, djelovalo je kao da ćemo svi morati preseliti prije vremena pod krov, ali vrijeme nas je usrećilo. Bilo je jako puno djece, a kada su djeca tu, znate da će biti pregršt spontanih i veselih kadrova, ali kada je uslijedio party, onda su ipak stariji dominirali.

Popravilo se vrijeme i ispalo je odlično za fotkanje jer su se ljudi super družili vani, u čemu su pomogli top hrana, pića i DJ Juraj Stipetić – Juky, koji je kroz cijelu večer znao kako održati atmosferu na razini. Krenuo je lagano, a kako je noć odmicala, postalo je točno onoliko žešće koliko je trebalo biti. Sve pohvale.

Ono što je pak mene osobno oduševilo, bili su bureci i jogurt nakon ponoći. Tako nešto na svadbi još nisam doživio, ali pozdravit ću svaki put!

Bacite oko na galeriju i upijte djelić atmosfere. A možda i ogladnite pa skoknete po burek (nemojte da moramo voditi borbu sir vs. meso) i jogurt!

Datum: 4.6.2023.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Svetog Antuna Padovanskog, Zagreb (Sveti Duh)
Sala: La Grma
Vjenčanica: šivana vjenčanica
Odijelo: Perrin
Šminka: Simona Antonović
Frizura: privatno
Glazba: DJ Juraj Stipetić – Juky
Pokloni: Green Sunday Pots

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.