Ana & Nemanja

Vjenčanje u dvorcu Stari grad Dubovac

event 08.04.2022.

Mnogi zamišljaju svoje vjenčanje da bude kao iz bajke. Po mogućnosti da bude i neki dvorac u pitanju. Sve to mladenci su ovdje i imali!

Bio me potrefio super period. Dva tjedna za redom radio sam vjenčanja u dvorcu. Prvo je bilo pored Rijeke, a drugo koje sad i objavljujem u dvorcu Stari grad Dubovac. ambijent tamo je zaista prekrasan, a poslužilo nas je i vrijeme. Sama ceremonija vjenčanja bila je odmah na obližnjem brežuljku, a pogled od tamo seže prema Karlovcu. Prvo smo krenuli sa sessionom, a njega smo radili u dva dijela. Na početku i nakon matičara. Za vrijeme samog vjenčana je svjetlo bilo prekrasno i baš je bio gušt loviti sve kadrove. Točno onako kako i volim. Kada su mladenci izrekli svoje sudbonosno ”da”, poslije smo obavili i drugi dio sessiona koji je bio nešto kraći, ali je i tada svjetlo bilo prekrasno kao što sam napisao, pa bi bila prava šteta da ga nismo iskoristili. Nakon svega toga i druženja poslije vjenčanja uslijedio je party. I to kakav party! DJ Leggero standardno je rasturio za DJ pultom i natjerao sve goste da plešu. Atmosfera je bila baš odlična, a mladenci se znaju bojati kako će biti kada je DJ. Ana i Nemanja se toga i nisu bojali jer su od početka htjeli DJ-a i naravno da nisu požalili, jer ovakva se atmosfera rijetko kada viđa. Dario/Leggeiro, kapa do poda! Meni je preostao lakši dio posla, da fotićem zabilježim sve kadrove. S fotkanjem sam krenuo kasno poslijepodne, ali svejedno se nakupilo 1.195 obrađenih fotki. Zato veliko hvala mladencima Ani i Nemanji, kao i njihovom malenom Aleksandru, na prilici da fotićem zabilježim njihov ovako važan dan. Uživajte u galeriji!

Datum: 4. 9. 2021.
Lokacija: Karlovac
Vjenčanica: I Do Weddings
Odijelo: Galileo
Šminka: MN Beauty Bar
Cvijeće: Cvjećarna Iris Karlovac
Rasvjeta: MasterLight
Sala: Stari grad Dubovac
Glazba: DJ LEGGERO
Video: 4pixel Weddings

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.