ŠKOLICA ZA MLADENCE

Zašto je važna boja suncobrana?

event 07.08.2022.

Zna se dogoditi da suncobrani budu u crvenoj ili nekoj drugoj boji, umjesto da budu bijeli.

Možda zvuči čudno, ali kako bi mladenci i gosti u potpunosti zablistali na fotografijama jedan od elemenata je i – suncobran! Ok, znam da je ovo i dalje čudno, ali idem pojasniti.

Naime, kako često pripreme budu kod mladenke i mladoženje, tako catering tvrtke ili mladenci u vlastitom aranžmanu organiziraju suncobrane, tende, šatorčiće i sličnu ugostiteljsku opremu. Isto tako, nažalost, zna se dogoditi da suncobrani budu u crvenoj ili nekoj drugoj boji, umjesto da budu bijeli. Zapravo ovo zna biti često, posebno u već spomenutoj crvenoj pa pripazite.

Nije crveni, ali je narančasti. Noćna mora za fotografe

Jednostavno rečeno, ako ste pod nečim crvenim, onda ćete i vi biti “ofarbani” u crveno ili boju pod kojom se nalazite. To je najnormalnija i logična stvar. Na primjeru iznad najbolje možete vidjeti to o čemu pišem.

Mladenci, osjetit ćete razliku

Sada zamislite kolike velike probleme fotografima i snimateljima ovaj dio može predstavljati. Ako je bijela, onda je idealno jer imamo praktički ogroman difuzor, ako je sunčano, bit će super, ako je oblačno bit će isto super. No, ako je u nekoj boji, stvaraju se jako veliki problemi i onda najčešće u obradi sve to ide u crno-bijelo.

Razlika crvenog i bijelog suncobrana

Znam da su mnogim mladencima fotografije i video od ogromne važnosti, zato i navodim ovaj primjer. Stoga ako budete u pregovorima s nekom catering tvrtkom ili tvrtkom koja iznajmljuje ovakav ugostiteljski asortiman, tražite da dobijete suncobrane ili takve slične stvari u bijeloj boji.

Vjerujte mi da će vam fotografi i snimatelji biti do neba zahvalni, a to će se najviše osjetiti i na kvaliteti materijala koji će vam u konačnici isporučiti. Druga je stvar ako objekt u koji dolazite ima npr. crvene suncobrane, onda se tu i ne može puno toga napraviti nego se treba u potpunosti prilagoditi situaciji.

S bijelim suncobranom ste sigurni

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.