Školica za mladence

Kako se riješiti podbratka

event 07.08.2022.

Kroz snimanja sam se znao svako malo sresti s ovim “problemom”, pa sam zato i odlučio otkriti “recept”.

Netko vas pofotka. Vidite svoj podbradak. Pobrišete fotku. I tako u krug. Međutim, postoji vrlo jednostavan način da riješite ovu situaciju u svoju korist. Gotovo svako od nas bi na fotkama imao vidljiv podbradak ako glavu pozicionira praktički skroz u ravnini s ramenima.

No, ako glavu i vrat samo malo ispružite prema naprijed odmah ćete vidjeti ogromnu razliku i podbradak će magično nestati. No, ne treba s ovom tehnikom ovim ići u krajnosti i da izgleda previše neprirodno.

Prije/poslije

Naravno da sam morao napraviti pripremu za ovaj tekst, pa sam tako pred ogledalom glavu pozicionira skroz u ravnini s ramenima, pa pomicao prema naprijed i predobro je vidjeti promjenu do koje naglo dođe.

Tako jednostavno, a tako efikasno. Kroz snimanja sam se znao svako malo sresti s ovim “problemom”, pa sam zato i odlučio otkriti “recept”. Na primjeru ispod možete vidjeti kako to izgleda u praksi, a stvarno mi je uvijek smiješno kada pišem ovakve tekstove u serijalu školice za mladence, ali su jako korisni i zato nema predaje.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.