ANA MARIJA & IVAN

Riverside Garden se još jednom pokazao kao savršeno mjesto za vjenčanje

event 27.06.2023.

Fenomenalna atmosfera do dugo u noć savršeno je zaokružila sjajan dan. Koji je počeo super već na pripremama!

Bilo je ovo jedno od onih vjenčanja koje fotografije mogu teško dočarati. Naime, atmosfera u sali je bila takva da ste jednostavno trebali biti tamo da bi znali to o čemu pišem. Urnebes. Puno sam toga doživio na vjenčanjima, ali ulazak u salu kakav su imali mladenci iskreno ne znam da sam ikada doživio. cijelu sala se digla na noge, skočila na podij.

Sezona vjenčanja u punom je jeku pa sam odmah i ja pun pozitivne energije i puno sati na terenu, posebno nakon što sam imao priliku fotkati ulazak u bračne vode divnih mladenaca Ane Marije i Ivana. Volim kad se spoje posao i zabava, a još više volim kad su oni koje sam fotkao presretni u trenucima kad gledaju što sam napravio.

Ali, da se sad ne hvalim, hvalit ću mladence i organizaciju jer bilo je stvarno super, bez pretjerivanja. Već pripreme kod Ane Marije i Ivana doma su bile odlične, oboje su spremno pozirali i fotke su ispale odlične. Sve je lakše kad su “modeli” potpuno opušteni i jedva čekaju pozirati.

Poslužilo nas je i vrijeme pa su session u parku ispred crkve i na njenim stepenicama sa svim gostima ispali odlični. Imao sam neke ideje i napravio ih, a slušao sam i želje mladenaca pa im ih ispunio u potpunosti. Toliko pozitivnih dojmova, a dan je tek počeo! S tim da je session ukupno trajao desetak minuta, nisu se mladenci htjeli puno fotkati, a nema smisla forsirati kada je tako.

U crkvi Sv. Franje Ksaverskog odvio se obred, nabijen emocijama, što sam posebno i precizno htio ovjekovječiti. I pomogla mi je unutrašnjost crkve. Nije nedostajalo svjetla, imao sam prostora i mogao sam bezbrižno “hvatati” svaki pogled, osmijeh, istinsku sreću…

Znao sam da tek slijedi ono najuzbudljivije pa sam već slagao u glavi neke ideje, posebno jer mi je Riverside Garden itekako poznata lokacija. Savršena je za vjenčanja jer smještena je uz golf terene pa prirodnog zelenila ne nedostaje, no uz sjajan eksterijer, bez daha ostavlja i interijer. Slobodno se može reći da podiže ljestvicu ponude u Zagrebu. I ne samo Zagrebu.

Za odličnu atmosferu na vjenčanju su se pobrinuli tamburaši Memento kao pratnja i potom bend Spice Grills. Posebno je dojmljiv bio taj dio prije ulaska u salu koji sam spomenuo. Već je u tom trenutku bilo jasno da će biti odlično do dugo u noć, a o Spice Grillsima ne treba puno toga reći, bend je to koji dominira, a svako vjenčanje na kojem sam bio kada su oni svirali je bilo odlično.

Tako je i bilo. Plesalo se i pjevalo, a uz hranu i atmosferu koja se prelila na goste Riverside Gardena, cijeli događaj uistinu je bio za pamćenje.

No, dosta priče, uvjerite se sami kroz galeriju u to sve što pišem.

Datum: 3.6.2023.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Crkva Sv. Franje Ksaverskog
Sala: Riverside Garden
Vjenčanica: I Do Weddings
Odijelo: Kotka
Šminka: Bela Make Up
Frizura: Hairvetica
Cvijeće: Cvjetni atelje Mirela
Glazba: Spice Grills, pratnja Memento
Rasvjeta: Smash

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.