200 eura / Zagreb

Radionica 6.1.2024.

Volite fotografirati, ali nikako da se odvažite kako bi isključivo živjeli od fotografiranja? Konstantno se bojite nečega? Otvaranje tvrtke? Obrada? Stres?

Radionica

Nakon prošlogodišnjih uspješnih radionica za fotografiranje vjenčanja, idemo dalje. Odaziv je bio nevjerojatan, na tri radionice bilo  je gotovo 60 fotografa. Reakcije su bile fantastične, tako da mi nije preostalo ništa drugo nego da zakažem novi termin druženja – 6. siječnja 2024. godine.

Volite fotografirati, ali nikako da se odvažite kako bi isključivo živjeli od fotografiranja? Konstantno se bojite nečega? Otvaranje tvrtke? Obrada? Stres? Fotografiranje? Postavke fotoaparata? Poznavanje opreme? Komunikacija s ljudima? Stres. Stres. Opet stres. Tek ste ozbiljnije krenuli fotografirati, pa se i ne snalazite najbolje. Ako ste se našli u nekom od ovih pitanja ili se niste našli u nijednom od njih, ali svejedno želite naučiti nešto novo, onda je ova radionica idealna za vas!

Iza mene je dugogodišnje iskustvo fotografiranja vjenčanja. Iz ničega sam napravio nešto, a to ”nešto” je činjenica da više od 10 godina živim isključivo od fotografiranja. Kruna svega toga je stručna knjiga U vrtlogu vjenčanja koju sam izdao prije dvije godine, a koja bilježi samo pozitivne kritike. Obzirom da imam privilegiju živjeti od fotografiranja i živjeti za fotografiranje, smatram da uvijek treba podijeliti znanje.
Sve što znam o fotografiranju ću vam prenijeti kroz ovu radionicu. Bez ikakvih skrivanja i s puno praktičnih primjera.

U 8 školskih sati predavanja proći će se sve teme, od pripreme, fotografiranja, obrade, do same isporuke. Za obradu ćemo proći kompletan proces. Ne rade najbolji fotografi već rade najsposobniji, a zato ću pokušati objasniti kako biti kvalitetan i imati rezervirane termine godinu do dvije unaprijed.

Osim mene će dvosatnu edukaciju održati marketinška stručnjakinja Gabriela Filipović. Iza nje je dugogodišnje iskustvo rada, a ona će objasniti kako najbolje iskoristiti društvene mreže u svoju korist, od vođenja profila, do slaganja oglasa i dolaska do novih klijenata. Ukratko, to je sve ono što svakom fotografu treba.

Za ovu godinu uvodim naravno i neke novitete koje ćete moći primijeniti na svojim fotkanjima, a ujedno uvodim i jednu novu motivacijsku temu s kojom će i početi radionica. Broj prijava ograničen je, a prijave se vrše putem linka. Po prijavi ćete kroz tjedan dana dobiti uplatnicu za kotizaciju u iznosu od 50,00 Eura i nakon uplate imate osigurano mjesto. U slučaju opravdanog otkazivanja ostvarujete pravo na puni povrat iznosa.

POSEBNA POGODNOST: Cijena za prvih 8 rezervacija iznosi 200,00 EUR.

Cijena (do 20.12.): 280,00 EUR
Cijena (od 20.12.): 350,00 EUR

Plaćanje je moguće jednokratno ili do četiri rate. U cijenu je uključen ručak (naglasite ako trebate posebnu hranu), kao i piće.

Posebna ponuda: Zainteresirani polaznici knjigu U vrtlogu vjenčanja mogu dobiti po cijeni od samo 15 EUR. S tim da je ostalo još samo nekoliko primjeraka knjige koje sam čuvao isključivo za radionicu.

Predviđeno trajanje radionice je od 10.00 sati do 20.00 sati. Poslije se slobodno nastavimo družiti za šankom.

Naravno da se kući nećete vratiti praznih ruku, tako da će i ova radionica imati podršku renomiranih domaćih i stranih sponzora.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.