Maja & Franko

Ovo se pamti! Sudbonosno ”da” u šumi

event 11.01.2024.

Kada netko tko se bavi organizacijom mora organizirati vlastito vjenčanje, sve vam je jasno kako će biti. Čista fantazija.

Još smo godinu dana prije vjenčanja obavili zaručničko fotografiranje u Opatiji i okolici. Već mi je tada bilo jasno da će samo vjenčanje biti za pamćenje. I tako je i bilo. Obzirom da sam Maju i otprije poznavao i njezin entuzijazam i odličnu organizaciju, čime se uostalom i bavi profesionalno, znao sam da će se znati svaki milimetar i da ću guštati u svakoj sekundi. I tako je i to bilo.

Počelo je odlično. Završilo je odlično. Samo fotografiranje sam počeo kod Maje, nakon toga sam se uputio kod Franka. Tamo je bila klasična priča ”ne volim se fotografirati”, ali on i kum su sve vrhunski odradili. Najmodernija vjenčanja su mi uvijek i najbolja za fotografirati, obzirom da se praktički sve odvija na jednom mjestu. Tako je i first look bio u Klubu Šumica. To je bio trenutak za pamćenje, emocije su učinile svoje, a ne meni je samo bilo da sve to zabilježim.

Nakon malo opuštanja je uslijedila i sama ceremonija vjenčanja koja je bila divna. Doslovno dvadesetak metara od sale su Maja i Franko odabrali lokaciju u šumi, među krošnjama drveća, gdje je došla matičarka i obavila sami čin vjenčanja. Kada su mladenci izrekli sudbonosno ”da”, uslijedilo je druženje dalje. Samo pazite ovo. Taj je dan bilo najavljeno veliko nevrijeme, bio je i velik strah da će se dogoditi, na kraju se ono i dogodilo, ali nekih petnaestak minuta nakon vjenčanja. Nevjerojatno!

Uređenje sale je bilo predivno, mladenci su sve napravili u vlastitom stilu i svaki je kutak imao svoje značenje. Za odlično raspoloženje mladenaca i gostiju se pobrinuo DJ Symart. Na samog DJ-a Martina i ne treba trošiti puno riječi. Profesionalac samo takav, moderan DJ, a atmosfera uvijek bude fantastična. Sve je to meni znatno olakšalo posao fotografiranja, a najveća je pobjeda opet bilo zadovoljstvo mladenaca.

Za kraj bih još samo dodao da se kroz razna vjenčanja stvore i neke lijepe priče i zato veliko hvala Maji što je vjenčanje ustvari i nastavilo našu poslovnu suradnju kroz razna druga polja. To je baš win-win. Maja i Franko su baš izdominirali, pa vas prepuštam da uživate u galeriji u nastavku.

Datum: 23.6.2023.
Lokacija: Zagreb
Sala: Klub Šumica
Planerica: Weddings in Croatia
Vjenčanica: I do weddings i Katjusha
Odijelo: Galileo
Šminka: Lidija Palić
Cvijeće: Showroom
Glazba: DJ Symart

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.