Ivana & Vjekoslav

Ovo još restoran Tagliata nije doživio. Salto, koluti naprijed, razni hrvački potezi…

event 05.03.2024.

Atmosferu na vjenčanju teško je riječima opisati. Salto, koluti naprijed, nevjerojatna atmosfera. Neka fotografije govore.

Bilo je ovo ludo i nezaboravno. Ivana i Vjekoslav u glavnim ulogama. Osim što su oni izdominirali, gosti su ih spremno pratili u stopu. Idemo odmah na početku ustvari na kraj, na salu. Što je bilo tamo? Vjekoslav je sportaš, hrvač, a dobar dio gostiju su bile njegove klupske i reprezentativne kolege. I Što sada? Ludilo! Ekipa je doslovno radila kolute naprijed, salto, razne hrvačke poteze. Ja sam sve to bilježio s osmijehom na licu jer neke od ovih kadrova nikada vjerojatno ne bih ni ulovio, tako da veliko hvala cijeloj ekipi na takvoj atmosferi.

Ookupljanje je bilo kod Ivanine kuće. Bilo je jako emotivno, ponijelo je i Vjekoslava uz suze radosnice, a vjenčanje se poslije nastavilo u crkvi Sv. Vida u Vrbovcu. Zamislite koja je bila sreća kada je vjenčanje u pitanju, vrijeme nas je poslužilo prije, sve do ulaska u crkvu. Tada je uslijedio veliki pljusak. Još po završetku vjenčanje je kiša padala, a onda se vrijeme smirilo i još tih nekoliko sati dnevnog svjetla bilo je predivno, tako da kada smo došli do restorana Tagliata, bilo je super. Zato smo tamo i odlučili napraviti još drugi dio sessiona, a prvi smo radili prije samih priprema.

Mladencima veliko hvala što su mene uzeli da zabilježim njihov dan kroz fotografije! Bilo je odlično, baš sam uživao jer kako sam i rekao na početku, neke od ovih kadrova nikada nigdje ne bi vjerojatno ni mogao uloviti.

Datum: 21.7.2023.
Lokacija: Zagreb
Sala: Tagliata

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.