Tihana & Matija

Nije šala! Vjenčanje 1. travnja na imanju Luna

event 03.03.2024.

Ceremonija vjenčanja na otvorenom. Imanje Luna. Party za pamćenje. Može!

Nije nikakva šala, 1. travnja vjenčali su se Tihana i Matija! Sve sam počeo za vrijeme priprema kod Matije, a u toj opuštenoj atmosferi je odmah i bilo jasno kakvo će biti vjenčanje. Tihanu sam fotografirao na imanju Luna, a poslije su se tamo svi gosti i okupili. Obavili smo i first look mladenaca, a kao što ćete i vidjeti u galeriji, pale su i suze radosnice. U jednoj sam ruci držao jedan fotoaparat za široke kadrove, u drugoj za krupne kadrove i ispalo je odlično. Na istoj je lokaciji uslijedila i ceremonija vjenčanja pred matičarkom. Obožavam taj moderan stil vjenčanja gdje je sve na jednom mjestu, a to obožavaju i gosti jer ne moraju prelaziti daleke destinacije.

Nakon što su mladenci izrekli sudbonosno ”da”, podružili su se s gostima vani još, a nakon toga je uslijedila sama zabava u sali. Mladi gosti željni dobrog partyja tada su došli na svoje, jer nakon prekrasnog prvog plesa uslijedio je i party za pamćenje. Ok, često u objavama ponavljam da je za pamćenje, ali stvarno i bude tako jer je na puno vjenčanja atmosfera fantastična. I svako vjenčanje donosi nešto svoje i zato i jesu divna.

U nastavku donosim mali pregled toga kako je bilo na vjenčanju, pa vas prepuštam da uživate u galeriji.

Datum: 1.4.2023.
Lokacija: Zagreb
Sala: Imanje Luna
Vjenčanica: Katjusha
Glazba: Zakon šutnje

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.