PAOLA & BERISLAV

Ni kiša nije ništa mogla pokvariti! Studio Katran bio je zaliven pozitivnim emocijama

event 08.12.2023.

Morao sam izvući iz sebe više od maksimuma da bih napravio najbolje moguće fotke. Jer, vrijeme nas i nije baš poslužilo!

Jesenska vjenčanja imaju svoju draž, ali kad se sve te lijepe boje uklope u jednu cjelinu, kad prijeti jak pljusak, onda je situacija nešto izazovnija. Ali, za mene i to ima draž jer moram izvući iz sebe, kako bi rekli sportaši, 120 posto.

Na kraju priče, mladenci Paola i Berislav bili su iznimno zadovoljni fotografijama, a to je uvijek najvažnije. Ipak, sreća u nesreći jest što kiša nije padala kad smo krenuli raditi session, tako da nam je to olakšalo cijelu situaciju. Session je bio na zagrebačkom Gornjem gradu, a zanimljivost je bila u tome što se Paola i Berislav prije dolaska nisu vidjeli cijeli dan, tako da smo tu priliku iskoristili za first look.

Session je trajao točno onoliko kratko koliko je i trebao jer čim smo završili, krenuo je iznimno jak pljusak. Iako se sve odigralo brže nego inače, mladenci su bili uistinu sjajni i fotke su ispale odlično. S tim da sam prije sessiona doma fotkao mladoženju i kuma.

Nažalost, kiša se nije smirivala do kraja dana pa nije bilo poziranja ispred crkve prije i nakon vjenčanja. Samo je vjenčanje bilo u župi Duha Svetoga. Tamo je i trebalo uloviti sve brojne detalje, kojih ne nedostaje u trenucima dok se izgovara sudbonosno da. Sve je nabijeno emocijama, kako kod mladenaca, tako i kod njihovih najbližih.

Uslijedile su potom nešto drugačije emocije, one prije velikog slavlja, ulaska u prvu bračnu noć i dan za mladence. Party je bio u Katranu, koji je idealan za sve one sklonije nešto alternativnijim svadbama. Uvijek kada sam tamo znam da će biti party za pamćenje. Šteta što kiša nije dopuštala okupljanje i druženje ispred Katrana, ali što je, tu je…

Bend Lucky Day i DJ Tom Black su zato popravili stvari za sve, stvarno su konstantno održavali atmosferu na najvišoj mogućoj razini pa se plesalo bez prestanka. A da svima ostane dovoljno energije, pobrinula se i odlična ponuda hrane, koju moram pohvaliti.

Na kraju, bez obzira što vrijeme možda nije bilo savršeno, Paola i Berislav pamtit će svoj veliki dan s velikim osmjesima na licu. A za prisjećanje, uz njih će uvijek biti moje fotografije. Uživajte u galeriji!

Datum: 23.9.2023.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Duha Svetoga
Sala: Studio Katran
Planerica: Petra Nevistić
Vjenčanica: Marin Sovar
Odijelo: Fidelio Tailor
Šminka: Bojan Jončić
Frizura: Pave Barbaroša
Cvijeće: Katran
Glazba: Lucky Day Band, DJ Tom Black

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.