LUCIJA & FLORIJAN

Mladenci. Imanje Luna. Sve se odmah zna, dan za pamćenje!

event 23.06.2024.

Kad je vjenčanje na ovako dobroj lokaciji i u takvoj atmosferi, moj posao uistinu postaje izniman užitak.

Mladenci Lucija i Florijan podsjetili su me zašto volim vjenčanja u kasno proljeće. Vrijeme je idealno, priroda “pozira” pred fotoaparatom kao rijetko kad u godini i zaljubljeni par zapravo pomaže kreirati jednu divnu fotografsku bajku.

Vjerujem da sam to i omogućio jer zadovoljstvo ovog simpatičnog bračnog para bilo je neskriveno. I, kao što uvijek kažem, to mi iznimno znači jer potvrđuje da sam posao koji volim napravio na najbolji mogući način. Ali, dosta samohvale…

Lucija i Florijan, vjenčanje - Zagreb

Lokacija koja me uvijek iznenadi

Iako mladenci nisu željeli duži session, uspjeli smo odvojiti desetak minuta u jednom obližnjem park u Buzinu. Malo magije fotića, objektiva i nešto znanja i dobili smo lijep ambijent i super fotke. Još smo jedna mali dio od desetak minuta sessiona obavili na sjajnom imanju Luna. Sve je jednostavno i jasno, mladenci su htjeli maksimalno uživati, tako da im stvari poput poziranja i nisu bile visko na listu prioriteta, nego je fokus bio na maksimalno spontanim trenucima. Da, uvijek se iznova ugodno iznenadim koliko je sjajna ta lokacija na Luni za ovako posebne i svečane događaje. Činjenica da sam na tijekom ovog vjenčanja vidio neke parove kojima sam fotografirao ulazak u bračnu luku nekako potvrđuje da kad su lokacija i obavljeni posao kvalitetni, stiže i najbolja preporuka – ona iz prve ruke.

Naravno, prije svih tih opuštenijih dijelova na imanju Luna, Lucija i Florijan su morali obaviti onaj najemotivniji i najvažniji trenutak, reći sudbonosno “da” u crkvi Sv. Juraj i Ime Marijino. Poznajem je jako dobro i znao sam otkuda uhvatiti najbolje moguće trenutke. Kao što se moglo očekivati, sve zajedno bilo je jako nabijeno emocijama, koje su mladenci i uzvanici otišli “potrošiti” na zabavi.

Lucija i Florijan, vjenčanje - Zagreb

Ples i zabava do rane zore

Imanje Luna… Kao što sam napisao, idealno je za vjenčanja i slične događaje jer okružuje ga predivna priroda, sala je prostrana i savršena za svadbe, a i fotograf kao ja uživa jer ima prostora, osvjetljenje je odlično, ali i ozvučenje. Što je bilo jako bitno jer tamburaški bend Ranom zorom jako dobro zna svoj posao. Od ove sezone je novitet i ”pasta corner”, tako da tamo možete probati prefina jela, ali ako mene pitate, favorit mi je roštilj. Ako ste tamo na nekom vjenčanju i mladenci vani uz sva jela imaju i roštilj, nemojte razmišljati dva puta, odmah odite probati.

Plesalo se i pjevalo do rane zore, baš kao što samo ime i kaže. Ni u jednom trenutku atmosfera nije popuštala, a kad se to dogodi, pogađate – fotografije su sjajne! Nimalo se nije skrivalo koliko se uživalo. Ovako dobro raspoložena ekipa je uvijek za poželjeti, a jasno je to bilo od samog početka vjenčanja, čim sam vidio i neka poznata lica, tako da je samo preostalo da svi skupa guštamo.

Lucija i Florijan, vjenčanje - Zagreb

Uživajte u galeriji, koja na najbolji način pokazuje svu pozitivnu atmosferu i najznačajnije trenutke velikog dana za Luciju i Florijana. Drago mi je da sam bio dio te priče 🙂

Datum: 4.5.2024.
Lokacija: Zagreb
Crkva: Sv. Juraj i Ime Marijino
Sala: Imanje Luna
Vjenčanica: Vesna Sposa
Odijelo: Rossana Karlovac
Šminka: AMB Make Up
Frizura: Studio Tempora
Cvijeće: Secret Garden MF
Glazba: Ranom zorom

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.