Blanka & Matija

Marina Perazić i Program tvog kompjutera, La Grma… Ukratko, dobitna kombinacija!

event 14.02.2024.

U totalno opuštenoj atmosferi bio je samo jedan cilj – zabaviti se što bolje. Svi su uspjeli u tome!

Party vjenčanje. Najbolje. U zadnje vrijeme sve češće imam dnevna vjenčanja ili varijante opuštenih party vjenčanja, a upravo su se za tu varijantu i odlučili Blanka i Matija. Veliko im hvala što su upravo mene odabrali da njihov ovako važan dan zabilježim kroz fotografije. Prvo je obavljena ceremonija vjenčanja u matičnom uredu Susedgrad u Gajnicama, a nakon toga smo se preselili na La Grmu.

A tamo spektakl. Od početka je krenulo u odličnom raspoloženju, prijatelji, rodbina, svima je bilo drago što se vide i što su dio ovog vjenčanja. Dobar dio svega se održao vani u prekrasnom ambijentu, svi su se raspodijelili na lokaciji, a meni je ostao samo dio toga da se potrudim uloviti što bolje fotografije.

Kako je mrak padao, tako se zabava i preselila u unutarnji dio prostora. Tamo je glazbeni program bio raznolik, prvo je nasupao DJ, potom Marina Perazić, a i ona je bila ustvari DJ. Vjerujem da znate njezine hitove, a zamislite kakva je tek bila dobra atmosfera kada ih je uživo izvodila. Nako nje je uslijedilo nešto totalno drugačije, bend Techno Vikings. Dečki rasturaju! Ekipa je baš vjenčanje dovela do vrhunca odličnim sviranjem.

U nastavku pogledajte kako je to sve izgledalo na vjenčanju kroz izbor stotinjak fotki. Isporučio sam 1165 obrađenih fotografija, tako da je izbor onih najboljih i bio jako težak.

Datum: 8.9.2023.
Lokacija: Zagreb
Sala: La Grma
Glazba: Marina Perazić, Techno Vikings

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Hoćete da vam fotkam vjenčanje? Slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.